Segueix-nos:

Notícies

9 de novembre 2023
ESPAI SAIGA

Jornada per a professionals dels espais verds i de la Jardineria

Aquesta setmana ha tingut lloc, al Celler Espelt, una jornada d'espais verds organitzada per SAIGA. A l'acte hi han col·laborat marques de les quals som distribuïdors com Hunter i FX Luminaire, representats per Rimopemar; Gripple, Echo i Arvipo.

La jornada es va iniciar amb la xerrada sobre el reg eficient on es va donar a conèixer l'RDI, la tuberia de reg enterrat sota demanda de la planta. Yolanda giné, representant de Rimopemar, va parlar del funcionament, de les parts del sistema i de les seves aplicacions. També va presentar Ia gamma de programadors de reg controlats via LNK wifi.

Seguidament, va ser l'empresa Gripple, amb Alberto Borbón, que va parlar sobre l'ancoratge d'arbres i el control d'erosió. Els assistents van descobrir el material de primera mà i van poder resoldre dubtes sobre les solucions que aporta la marca pel que fa a la fixació d'arbrat urbà.

La demostració de maquinària per part de les marques Echo i Arvipo va permetre als professionals de la jardineria i dels espais verds, descobrir nova maquinària que està sortint al mercat. A l'exterior, van poder posar-les en funcionament i observar-ne el rendiment.

Va posar punt i final a la jornada, Imma Pedemonte, amb una introducció a la il·luminació paisatgística, les tècniques d'il.luminació i la tecnologia de dos fils amb zonificació i regulació de la intensitat i del color. Aquesta xerrada va comptar amb un muntatge a la sala de barriques acompanyat d'una copa de vi, gentilesa d'Espelt Viticultors.

Us deixem un vídeo resum de la jornada.