Segueix-nos:

Notícies

21 de juliol 2023
AGRICULTURA

Tecnologia per millorar la intensitat i homogeneïtat de la coloració de la fruita

La coloració de la fruita és una característica molt important en la indústria agrícola i alimentària perquè, no només afecta l'aspecte visual, sinó que també influeix en el seu valor comercial, essent així una consideració important per als productors, per a la indústria i per als consumidors finals.

Per millorar la intensitat i homogeneïtat de la coloració de les fruites, existeixen diverses tecnologies i tècniques en la indústria agrícola. A SAIGA, apostem per l'ús de nutrients amb efecte sobre la fisiologia vegetal i que, aplicats de forma adequada, especialment aquells relacionats amb la síntesi de pigments, poden influir en la intensitat de coloració de les fruites. És el cas del ChromaFruit, de la marca Stoller.

ChromaFruit està dissenyat per afavorir el viratge de color de les fruites incrementant la seva incidència en superfície i intensitat. La seva aplicació permet que els fruits agafin un nivell adequat d'antocianines (pigments naturals amb propietats antioxidants i beneficiosos per a la salut), sense necessitat de retardar la collita ni afectar la seva fermesa. A més, el marc fisiològic en el qual treballa Chromafruit, no afecta la ruta metabòlica de producció d'etilè, per tant, no afecta els cultius climatèrics (els que continuen madurant després de la collita) ni als no climatèrics.

ChromaFruit millora la superfície i intensitat del color sense alterar la percepció del sabor, l'olor o la textura i incrementa el percentatge de recol·lecció en les primeres passades de la collita. Aquest producte està certificat per a l'ús en Agricultura Ecològica.

ChromaFruit