Segueix-nos:

Notícies

26 de setembre 2023
AGRICULTURA

Tractament en cambres de conservació

La poma és una fruita climatèrica, és a dir, que continua madurant després de ser recol·lectada, per tant, que continua canviant la seva textura, sabor i altres característiques. Aquesta maduració es deu a l'alliberament de gas etilè, una hormona vegetal responsable de molts processos de maduració.

Per tal de frenar aquesta maduració i conservar les fruites en el millor estat i assegurar-ne la correcta conservació en cambres frigorífiques, a Saiga, portem a terme solucions innovadores com el tractament amb productes a base d'1-MCP. L'1MCP és una substància química que s'utilitza en l'agricultura, capaç de bloquejar de manera eficaç els receptors de l'etilè i, així, aturar el procés de maduració de la fruita.

D'aquesta manera, s'assegura una conservació de la producció durant períodes llargs amb les màximes garanties de manteniment de les qualitats higièniques, organolèptiques i sensorials de la fruita. Gràcies a aquest tractament, la conservació de les pomes es pot allargar fins a deu mesos en un estat excel·lent.