Segueix-nos:

Política de privacitat

INFORMACIÓ GENERAL:

“De conformitat amb el que s'estableix en l'article 10 de la Llei de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, els informem de: El domicili social de SAIGA, SL, està situat en CTRA. NACIONAL II A, KM 1,4 (17771) SANTA LLOGAIA D'ÀLGUEMA (GIRONA), el seu número d'identificació fiscal és el B17048364 i es troba inscrita en el Registre Mercantil de Girona en el Tom 498, Llibre 0, Secc. 8a, Foli 98, Fulla núm. GI-9697, inscripció 16”.

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

“En compliment de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), informem que:

  1. Les seves dades personals recollits en aquest Web Site s'inclouran en una base de dades informatitzada titularitat de SAIGA, SL Aquesta base de dades es troba inscrita en el Registre General de Protecció de dades conforme al que es disposa en la legislació vigent i complint totes les mesures de seguretat del Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre, de mesures de seguretat dels fitxers automatitzats que continguin dades de caràcter personal.
  2. Aquestes dades recollides mitjançant l'emplenament de formularis i/o enviaments de correus electrònics, seran tractats i quedaran incorporats en els fitxers de SAIGA, SL, amb la finalitat de donar una efectiva resposta o prestació dels serveis sol·licitats, facilitar la tramitació de les comandes i l'enviament de publicitat de les promocions ofertes per SAIGA, SL a través del seu Web Site. En aquest sentit, l'usuari consent de manera expressa el tractament de les seves dades personals, per a les finalitats indicades en aquest document
  3. Les dades recaptades de l'usuari no seran cedits a cap empresa, si bé podran ser comunicats a tercers quan la comunicació respongui a una necessitat per al desenvolupament, compliment i control dels fins establerts per a la recollida o recepció d'aquests, conforme al que s'estableix en els presents termes.
  4. Així mateix, l'usuari disposa en tot moment dels drets d'informació, accés, rectificació, cancel·lació i oposició, que podrà exercitar mitjançant correu electrònic a l'adreça info@saiga.es o correu convencional al domicili de l'entitat en CTRA. NACIONAL II A, KM 1,4 (17771) SANTA LLOGAIA D'ÀLGUEMA (GIRONA). Per a exercir aquests drets, i en compliment de la Instrucció 1/1998, de 19 de gener, de l'Agència de Protecció de Dades, és necessari que vostè acrediti la seva personalitat enfront de SAIGA, SL, mitjançant l'enviament de fotocòpia de Document Nacional d'Identitat o qualsevol altre mitjà vàlid en Dret.
  5. L'Usuari és l'únic responsable de la veracitat i correcció de les dades incloses, exonerant-se a SAIGA, SL, de qualsevol responsabilitat sobre aquest tema”.