Segueix-nos:

Notícies

23 de novembre 2023
ESPAI SAIGA

Solucions per a un hort més productiu

Ahir a la tarda, a partir de les sis, es va portar a terme el curs sobre solucions per a un hort més productiu, amb la col·laboració de Labin. L'acte va tenir lloc a la botiga de SAIGA de Santa Llogaia, i hi van intervenir Pilar Florensa, en representació de la marca Labin, especialitses en nutrició vegetal; i Lluís Vila, gerent de SAIGA.

Durant la presentació es va parlar de les diferents etapes del procés de cultiu d'horta semiprofessional i de quina manera s'hi pot intervenir per tal de treure'n el màxim rendiment generant el mínim impacte.

La preparació del sòl, el transplantament, la floració i el quallat o les situacions d'estrès i les malalties, van ser alguns dels temes que es van posar sobre la taula. Els assistents van poder conèixer de primera mà els productes de Labin per aconseguir un hort amb més producció, amb collites de qualitat i, sobretot, més sostenible mediambientalment: arrelants, correctors de carències de coure, fertilitzants, adobs, etc. Informació que els assistents es van poder endur en una guia juntament amb alguns obsequis. També es van

Aquest és el segon dels cursos per a particulars que s'imparteix des de l'Espai SAIGA, un nou punt de trobada que l'empresa ha engegat amb l'objectiu de compartir coneixement amb els clients, tant particulars com professionals, i posar en comú dubtes i maneres de fer.