Segueix-nos:

Qui som

Fa més de 50 anys, en Lluís Espelt i la Quimeta Garriga, una parella de pagesos de Pau, van detectar que el sector agrícola i ramader de casa nostra tenia unes necessitats que no acabava de cobrir ningú. Amb pocs recursos i una gran dosi de valentia van crear SAIGA, que en un primer moment es va situar a Figueres, a la petita botiga que encara avui ocupa l’empresa per donar servei al petit consumidor.

Amb el temps, SAIGA va anar creixent i va anar ampliant el seu catàleg de productes i serveis. Amb el seu fill Damià al capdavant, l’empresa ja no només oferia productes per a l’agricultura i la ramaderia, sinó que va anar incorporant els projectes de reg i la construcció d’hivernacles, entre d’altres.

Actualment, amb quatre delegacions repartides pel territori català i una nova generació al capdavant de l’empresa, SAIGA continua participant en el desenvolupament de l’agricultura, amb la intenció d’oferir un producte que repercuteixi de manera positiva en l’economia rural i el medi ambient.