Segueix-nos:

Notícies

25 d’octubre 2023
LLOGUER DE MAQUINÀRIA

Nou servei de lloguer de maquinària per a jardineria, agricultura i treballs forestals

El servei de lloguer que engega SAIGA comptarà amb maquinària de les millors marques com són Honda i Echo

Desbrossadores, motoserres, tallabarders o trituradores són algunes de les màquines que, a partir d'ara, pots llogar a SAIGA. L'empresa, que des de fa més de cinquanta anys treballa en l'assessorament i en el subministrament d'equipaments i materials per a l'agricultura i la jardineria, ha decidit posar en marxa aquest nou servei per tal de donar resposta a les necessitats dels clients.

El servei de lloguer que engega SAIGA comptarà amb maquinària de les millors marques com són Honda i Echo, de les quals són distribuïdors des de fa anys. Totes dues són conegudes per la durabilitat i la resistència dels seus productes. Les eines que es posaran a disposició dels clients per llogar són àmpliament conegudes pels tècnics i comercials de SAIGA, per la qual cosa, qui utilitzi el servei, rebrà un assessorament de qualitat per poder utilitzar-les.

Amb aquest nou servei, SAIGA posarà a l'abast de jardiners, agricultors i professionals dels treballs forestals una gran oferta de maquinària, i facilitarà també l'accés a aquells equipaments que s'usen de forma puntual, com poden ser biotrituradores, màquines de fer rases, electrobombes de drenatges, grups electrògens, airejadors de gespa o màquines de desherbatge mecànic per entorn urbà, entre d'altres. De la mateixa manera, també tindran accés a tallagespes, hidronetejadores, motoaixades o retallatanques.


SAIGA fa anys que es dedica a la venda de tota mena d'equipaments, i ofereix un gran ventall d'opcions als professionals. Ara, amb aquest format de lloguer, posa a disposició dels clients equips especialitzats fomentant l'estalvi en despeses de manteniment. Així mateix, amb el lloguer es podrà fer ús de la maquinària per conèixer-la de primera mà i valorar la possibilitat d'adquirir la que més s'adeqüi a les necessitats de cadascú. Cal destacar que SAIGA compta amb un taller de reparacions propi i d'una gran gamma de recanvis per a màquines agrícoles i de jardineria, fet que permetrà llogar les eines en les millors condicions i garantir el seu perfecte funcionament.

L'obertura del lloguer de maquinària de SAIGA se suma als serveis tècnics per a professionals de la terra i de l'aigua que ja estan en funcionament, com el disseny de sistemes de reg, el tractament de camps de conreu amb drons, l'assessorament de gestió integrada de plagues en l'àmbit no agrari o el tractament en cambres de conservació.

Les persones interessades en el servei de lloguer, poden informar-se a través del següent enllaç, també del whatsapp al 972671999 o de les xarxes socials @saiga_agro.