Segueix-nos:

Notícies

29 de març 2023
AGRICULTURA

A Saiga som terra i som aigua

L'agricultura i la terra són essencials i les hem de defensar i respectar per treure'n el màxim fruit amb el mínim impacte

Iniciem aquest blog amb la intenció de comunicar l'estima que tenim cap al nostre territori, tan divers i tan ric. Des dels orígens, fa més de cinquanta anys, Saiga ha estat un referent en l'asssessorament i en el subministrament d'equipaments i materials per a una agricultura moderna i competitiva i per a uns sistemes de conducció hidràulica, reg i obra civil, eficients i professionals. Durant tots aquests anys, hem viscut moments d'esplandor i de reptes, i sempre acompanyats de la tramuntana i la marinada. 

Ara, inciem una nova etapa, amb un nou equip jove i preparat al capdavant que, com no pot ser d'una altra manera, està fortament arrelat al nostre territori i a la nostra gent. Són moments de canvi i transició, i hem de ser capaços d'adaptar-nos als reptes que tenim per davant. Per una banda, l'agricultura i la terra són essencials i les hem de defensar i respectar per treure'n el màxim fruit amb el mínim impacte. Per altra banda, l'aigua és i serà un recurs escàs, i l'hem de saber gestionar amb molta cura i eficiència. 

A Saiga volem posar el coneixement, la tecnologia i la innovació al servei d'aquests dos factors de producció i vida tan necessaris i dels professionals que els gestionen. Perquè a Saiga som terra i som aigua.